Fortum Charge & Drive palvelut uudistuvat toukokuun aikana ja samalla myös käyttäjäehtoihin tehdään muutoksia.

Pikalataus Fortum Charge & Drive

Asiakkaillemme näkyvin uudistus on uusi aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi Charge & Drive applikaatio. Latauspisteiden löytäminen, latauksen aloitus ja maksaminen onnistuu applikaatiolla helposti. Applikaation kautta pystyy myös tarkastelemaan lataustapahtumia sekä tilaamaan RFID-avaimen latauspisteillä tunnistautumiseen, jos sinulla ei ole sitä vielä käytössä.

Uusi applikaatio tulee 17.5.2018 ladattavaksi älypuhelinten App Store ja Google Play sovelluskauppoihin. Kirjautumisen yhteydessä voit hyväksyä myös uudet käyttäjäehdot ja sinua pyydetään syöttämään luottokorttisi tiedot uuteen applikaatioon.

Muistathan ladata uuden applikaation 17.5. App Storesta tai Google Playsta olit sitten nykyinen tai uusi asiakkaamme!

Applikaation ensimmäisessä versiossa tulee olemaan kaikki lataamiseen ja maksamiseen tarvittavat perustoiminnallisuudet. Kehitämme ja päivitämme uusia ominaisuuksia applikaatioon jatkossa.

Aiemmin käytössä ollut karttasovellus (map.chargedrive.fi) ja portaali (portal.chargedrive.com) lataushistorian ja omien tietojen muokkaamiseen poistuu 17.5. Jatkossa asiointi tapahtuu keskitetysti uuden applikaatiomme kautta. Historiatiedot latauksista ja maksuista eivät valitettavasti siirry uuteen applikaatioon.

Olemme saaneet asiakkailtamme arvokasta apua palvelun kehittämiseen sekä asiakaspalautteen muodossa että alkuvuonna tehtyjen haastatteluiden ja käyttäjätestauksen yhteydessä, iso kiitos yhteistyöstä!

Muutoksia käyttäjäehtoihin

Palveluissa tapahtuvien muutosten ja EU:n uuden tietosuoja-asetuksen myötä myös käyttäjäehtoihin tehdään muutoksia. Uusi tietosuoja-asetus (GDPR) yhtenäistää eri EU-maiden käytäntöjä ja parantaa läpinäkyvyyttä henkilötietojen käsittelyssä. Uuden asetuksen mukaisesti loppukäyttäjätietoja, jotka eivät ole ehdottoman tarpeellisia palvelun tarjoamiseksi, ei tallenneta tai käsitellä.

Palveluiden osalta suurimpia muutoksia ovat edellä kuvatut muutokset palvelukanavissa. Varaamme jatkossa myös oikeuden muuttaa hinnoittelua latauspisteillä ja applikaatiossa ilman että siitä on ilmoitettu 30 päivää aiemmin nettisivuillamme. Kulloinkin voimassa oleva hinta on jatkossakin näkyvillä applikaatiossa ja/tai latauspisteellä.

Ehdot kokonaisuudessaan tulevat hyväksyttäväksesi siinä vaiheessa, kun kirjaudut uuteen applikaatioon ensimmäisen kerran. Ehdot tulevat nähtäville myös nettisivuillemme.

Uudistamme myös taustajärjestelmämme

Otamme toukokuun puolessavälissä käyttöön myös uuden taustajärjestelmän latausverkoston operointiin. Tämä muutos ei vaadi käyttäjiltä toimenpiteitä. Tavoitteena on parantaa entisestään latausverkoston toimintavarmuutta ja mahdollistaa parempi asiakaskokemus ja tuki mahdollisissa ongelmatilanteissa. Puhelinpalvelumme 0800 199055 palvelee jatkossakin maksutta asiakkaitamme vuorokauden ympäri.

Mukavia ja turvallisia ajohetkiä!

Fortum Charge & Drive