Sijoittajauutinen

Fortumin kestävän kehityksen raportti 2017 julkaistu

08 maaliskuu 2018, 12:00

fortum-flag-web

FORTUM OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 8.3.2018 KLO 12:00

Fortumin vuoden 2017 kestävän kehityksen raportti on julkaistu. Vuoden 2017 raportointikokonaisuus koostuu 21.2.2018 julkaistuista verkkovuosikatsauksesta ja seuraavista raporteista: toimitusjohtajan katsaus, taloudelliset tiedot, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkka- ja palkkioselvitys, verojalanjälki sekä nyt julkaistu kestävän kehityksen raportti.

Raportointikokonaisuus on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://annualreport2017.fortum.com/fi/ ja kestävän kehityksen raportti osoitteessa www.fortum.fi/kestavakehitys.

Kestävän kehityksen raportti kuvaa Fortumin taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun toimintatapaa ja tuloksia vuonna 2017. Kirjanpitolain mukainen selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sisältyy taloudelliset tiedot -raportin hallituksen toimintakertomukseen. Lisäksi raportoimme myös verkkovuosikatsauksessa kestävään kehitykseen liittyvistä asioista, joiden arvioimme olennaisesti vaikuttavan Fortumin kykyyn luoda arvoa.

Fortum Oyj

Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja

Lisätietoja:

Ulla Rehell, Vice President, kestävä kehitys, puh. 050 383 9420
Måns Holmberg, päällikkö, sijoittajasuhteet ja talousviestintä, puh. 044 518 1518

Fortum Kestävä kehitys 2017

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com