Paikallistiedote

Fortumin Circo-kierrätysmuoviprofiili valittiin eurooppalaisen muovinkierrätyskilpailun finalistiksi

12 maaliskuu 2018, 11:14

Kierratyskoolinki 260516-4319

FORTUM OYJ PAIKALLISTIEDOTE RAKENNUSALAN MEDIOILLE 12.3.2018

Fortumin kierrätysmuovista valmistama parvekekiilaprofiili on valittu eurooppalaisen Plastics Recycling Awards Europe -kilpailun yhdeksi finalistiksi. Fortum osallistui parvekekiilalla kilpailun Best Building and Construction Product -kategoriaan.

Parvekekiila kehitettiin yhdessä rakennusyhtiö Suomen Metpostin kanssa keväällä 2016. Kiilat valmistetaan 100-prosenttisesta Circo-kierrätysmuovista Riihimäellä.

"Kiila on tarkoitettu parvekkeiden terassilaudan alusrakenteeksi. Kiilamaisen mallinsa ansiosta rima on valmis asennettavaksi, mikä helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti terassilaudoituksen asentamista. Normaalisti alusrakenteeseen joudutaan rakentamaan saman tyyppinen ratkaisu puun ja muovin yhdistelmästä. Kosteudenkestävä kierrätysmuovinen profiili estää myös kosteuden nousun terassilaudoitukseen", kertoo profiilien tuotemyyntipäällikkö Kirsi Rantala.  

Plastics Recycling Awards Europe järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Kilpailun tarkoituksena on esitellä muovin käyttöä kierrätysmateriaalina, tuotesuunnittelua ja uudenlaisia valmistusmenetelmiä. Kategorioiden voittajat valitaan Amsterdamissa järjestettävässä Plastics Recycling Show Europe -näyttelyssä 25.4.2018.

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Kirsi Rantala, tuotemyyntipäällikkö, p. 0400 480 787

Lisää aiheesta:
www.prseventeurope.com

www.circoplastics.com

Parvekekiilan esite