Esittelemme kierrätysmuovista valmistettuja Fortum Circo -profiileja Viherpäivillä 14.-15.2.

Kestävä ja helppohoitoinen muovi vaihtoehdoksi viherrakentamiseen

Muovi on ominaisuuksiltaan ylivoimainen materiaali monenlaiseen viher- ja ulkorakentamiseen, jossa on perinteisesti käytetty puuta tai betonia. 100-prosenttisesta kierrätysmuovista valmistetut Fortum CIRCO -profiilit ovat myös ekologinen valinta.

Kotimaiset, korkealaatuiset Fortum CIRCO -profiilit ovat oivallinen vaihtoehto puulle ja betonille viherrakentamisessa.

"Muoviprofiilin ainutlaatuisen luja koostumus takaa loistavan kestävyyden, mutta profiileja on kuitenkin yhtä helppo työstää kuin puuta. Profiilit kestävät kosteutta ja säilyvät lahoamatta, joten niitä voidaan käyttää esimerkiksi piharakennusten maanvaraisina rakenteina, jolloin säästytään vaivalloisilta kaivuu- ja pilaritöiltä. Ne pitävät myös värinsä, vaikka olisivat jatkuvassa kosketuksessa maan ja veden kanssa," kertoo profiilien tuotemyyntipäällikkö Kirsi Rantala.

CIRCO-profiilien etuna on niiden kestävyyden lisäksi helppohoitoisuus: profiilit ovat likaa ja vettä hylkiviä eivätkä ne halkeile tai tikkuunnu. Tämä vähentää niiden uusimisen tarvetta. Profiilit on myös läpivärjätty, joten niitä ei tarvitse maalata. UV-suojaus pidentää värien kestoa.

CIRCO-kierrätysmuoviprofiilit valmistetaan Fortumin tehtaalla Riihimäellä teollisuuden sivuvirroista ja jätemateriaaleista. Materiaali on hajutonta eikä sisällä PVC:tä tai haitallisia aineita.

Esimerkkejä käyttökohteista:

  • puistokalusteet
  • pengerrykset
  • meluesteet
  • aitarakenteet
  • terassien, laitureiden ja kevyiden piharakennusten alusrakenteet
  • sokkelit.

Esittelemme Fortum CIRCO -kierrätysmuoviprofiileja Jyväskylässä Viherpäivillä 14.–15.2. Viherympäristöliiton järjestämä Viherpäivät on alan tärkein vuosittainen seminaari- ja näyttelytapahtuma, joka kokoaa Jyväskylän Paviljonkiin 1300 ammattilaista.

Osastollamme saat vinkkejä monipuolisista käyttökohteista ja kuulet lisää muovin loistavista ominaisuuksista sekä pääset istumaan tyylikkäällä muoviprofiilipäällysteisellä puistonpenkillä.

Tervetuloa osastollemme 655!


Lisätiedot:
Kirsi Rantala, Fortum CIRCO -kierrätysmuoviprofiilien tuotemyynti, p. 0400 480 787
Fortum CIRCO -messuosasto 655

Lisätietoa Viherpäivistä