Fortum.fi uudistui 19. joulukuuta

Joko tutustuit uudistuneeseen sivustoomme? Palamme halusta kuulla mielipiteesi siitä.

Joulun odotus

Tänä vuonna asiakkaamme ovat vastailleet ahkerasti fortum.fi:n kyselyyn, kuinka asiointi sivustolla on sujunut. Kiitos siitä! Eniten on toivottu, että kaivattu tieto löytyisi helpommin.

Nyt sivut on järjestelty uudelleen, ja löydät esimerkiksi paljon kaivatut aurinkopaneeleita koskevat tiedot Sähköä kotiin-osiosta. Sieltä löytyvät nyt myös vinkit sujuvaan muuttoon ja muuttoilmoituksen tekemiseen.

Sähköautoilu yleistyy kovaa vauhtia. Kaikki sähköautosi lataukseen liittyvät palvelut ovat nyt kootusti kotiasiakkaille-osiossa. Jos taas harkitset hankkivasi latauspisteitä yrityksesi henkilöstön ja asiakkaiden käyttöön, tutustu asiakasesimerkkeihin ja palveluihin yritysasiakkaat-osiossa.

Olisiko Fortum tuleva työnantajasi? Löydät työpaikat Tietoa meistä -osiosta. Sieltä löytyvät myös mm. palvelut medialle ja sijoittajille sekä tietoa Fortumista ja Fortumin kestävän kehityksen tavoitteista.

Toivottavasti viihdyt uusien sivujen parissa ja löysit sen mitä tulit etsimään - ja ehkä muutakin kiinnostavaa. Tuoretta sisältöä sekä asiointia helpottavia ominaisuuksia on tulossa lähiaikoina lisää, pysythän kuulolla.

Kirjautuneen palvelut uudistuvat ensi kesänä

Vanhat, tutut kirjautuneen asiakkaan palvelut löytyvät oikealla yläkulmassa olevan linkin takaa avautuvalta sivulta. Sieltä löytyvät myös linkit Charge & Drive -tilillesi, Fortum Store-verkkokauppaan sekä yritysasiakkaiden palveluihin. Kirjautumistunnukset pysyvät entisellään

Miten onnistuimme? Kerro ensivaikutelmasi.

Huom! Lomake ei ole enää aktiivinen.