Aurinkopakettitarjous marraskuun loppuun saakka

26 marraskuu 2017, 16:45

Aurinkopaneelit

Tarjoamme nyt 10 vuoden kuluttoman ja korottoman maksuaikamahdollisuuden 30.11. mennessä tehtyihin uusiin Aurinkopakettitilauksiin. Käy jättämässä meille yhteystietosi osoitteessa https://aurinkolaskuri.fortum.fi ja olet askeleen lähempänä puhtaampaa tulevaisuutta.

Maailma muuttuu yksi teko kerrallaan, ja sinä voit valinnoillasi vaikuttaa sen kehitykseen. Tuottamalla itse aurinkosähköä osallistut puhtaamman tulevaisuuden rakentamiseen ja säästät juoksevissa sähkölaskuissasi. Fortum Aurinkopaketti sopii kotiin ja sähköistetylle loma-asunnolle. Toimitukseemme sisältyy kaikki, mitä tarvitset ryhtyäksesi aurinkosähkön tuottajaksi.

Huippusuosittu Aurinkolaskurimme auttaa sinua nyt entistä paremmin tutustumaan aurinkopaneeleiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Asiakkailta saamamme palautteen perusteella olemme tehneet laskurista aiempaa helppokäyttöisemmän.

Aurinkolaskurin hyödylliset ominaisuudet

Syöttämällä osoitetietosi Aurinkolaskuriin saat räätälöidyn suosituksemme siitä, mikä neljästä erikokoisesta Aurinkopaketistamme on sopivin juuri sinun katollesi. Samalla annamme arvion paneeleiden vuosittaisesta sähköntuotannosta, suoraan sähkölaskuissa näkyvistä kustannussäästöistä ja investoinnin kokonaistuotosta.

Laskuri kertoo myös, mihin tuottamasi aurinkosähkön voisi käyttää. L-kokoisen Aurinkopaketin sisältämät paneelit mahdollistaisivat esimerkiksi kuuden tunnin sanomisen kesäisenä juhannusaattona – kunhan pilvet eivät vaani kattosi yllä.

Koti-insinööreille tarjoamme tarkat tuotetiedot ja -kuvat katolle asennettavista aurinkopaneeleista ja vaihtosuuntaajista.


Haluatko lisätietoa?

Hyppää osoitteeseen https://aurinkolaskuri.fortum.fi ja laske aurinkoenergian tuotanto talossasi.

Klikkaa osoitteeseen www.fortum.fi/aurinko ja löydä tarkempaa tietoa Aurinkopaketeistamme.

Soita asiakaspalveluumme numeroon 0200 19000 (pvm/mpm) ma–pe klo 9–17.