Avoimet ovet Fortumissa lauantaina 28.10.2017 klo 10-14

25 lokakuu 2017, 15:35

Tule meille kylään!

Fortumin pääkonttori muuttaa vuodenvaihteessa uuteen osoitteeseen, uudistettuun monitoimitoimistoon Espoon Keilaniemessä. Ennen muuttoamme meillä on Keilaniemen tornissa avoimet ovet asiakkaillemme, naapureillemme ja erityisesti taiteen ystäville!

Tule tutustumaan viimeistä kertaa näissä tiloissa esillä olevaan upeaan Fortumin Taidesäätiön kokoelmaan. Tästä kokoelmasta on Avoimien ovien tapahtumassa nähtävillä noin 80 teosta.

Fortumlaiset asiantuntijat ovat myös paikalla esittelemässä monipuolisesti esimerkiksi näitä tuotteitamme ja palveluitamme:

  • Kierrätys- ja jätehuoltopalveluitamme. Jaossa Metsuri-kierrätysöljytuotteita.
  • Virtuaalivoimalaitosesittely
  • Tuottamalla itse aurinkosähköä osallistut puhtaamman tulevaisuuden rakentamiseen ja säästät sähkölaskussa. Tule tutustumaan aurinkosähköjärjestelmään ja aurinkolataukseen.
  • Fortum Charge&Drive -kotilataus ja valtakunnalliset latauspisteet. Sähköauton lataaminen turvallisesti ja nopeasti niin omakotitalossa kuin taloyhtiössäkin. Charge&Drive -latauspiste nähtävillä.
  • Fortum Fiksu energianseurannan avulla voit seurata kotisi sähkönkäyttöä missä ja milloin vain.
  • Fortum Smart Living -järjestelmällä voit hallinnoida esimerkiksi lämmitystä, ilmanvaihtoa, valaistusta ja kodinkoneita.
  • Esittelemme kaukolämpö- ja jäähdytysratkaisuja
  • Fortum HorsePower -kuivike- ja lantapalvelu hevostalleille
     

Kahvitarjoilu! Ilmapalloja!

Mahdollisuus valokuvaukseen ja maisemien katsomiseen ylätasanteeltamme! Tiesitkö, että Fortumin torni on edelleen Suomen korkein toimistorakennus? Rakennuksen korkeus on 90 metriä merenpinnasta.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Omalla autolla tapahtumaan tuleville on rajatusti pysäköintitilaa. Pysäköinninvalvojat opastavat pysäköinnissä. Kannustamme käyttämään julkista liikennettä. Otathan huomioon, että Kehä I Keilaniemessä –projektin  rakennustyöt ovat käynnissä Keilaniemen alueella. Mikäli tulet kävellen tai pyörällä noudata erityistä varovaisuutta. Osoitteemme on Keilaniementie 1, Espoo.