Lehdistötiedote

Kutsu lehdistötilaisuuteen Fortumin Uniper-järjestelystä 27.9.2017

26 syyskuu 2017, 19:30

FORTUM OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 26.9.2017 klo 19.30

Suomenkielinen lehdistötilaisuus Fortumin Uniper-järjestelystä järjestetään keskiviikkona 27.9. klo 10.30 Fortumin pääkonttorilla, osoitteessa Keilaniementie 1, Espoo. Osallistujia pyydetään esittämään lehdistökortti ja kuvallinen henkilötodistus.

Linkki webcast-lähetykseen

Lehdistötilaisuuden materiaali

Lehdistötilaisuuden tallenne on katsottavissa Fortumin verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa!

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Mari Kalmari, Corporate Press Officer, puh. 040 520 1709

Fortum
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 9 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Sähköntuotannostamme 62 % on CO2-päästötöntä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 3,6 miljardia euroa. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.
www.fortum.com/fi