Lehdistötiedote

Fortumin Säätiö jakoi lähes 700 000 euron arvosta apurahoja energia-alan tutkimukseen

22 elokuu 2017, 13:47

FORTUM OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 22.8.2017

foundation-scholarships

Fortumin Säätiö myönsi tänä vuonna apurahaa 39 tutkimushankkeelle yhteismäärältään 695 830 euroa. Säätiön vuoden 2017 apurahojen jakotilaisuus järjestettiin maanantaina 21.8.2017 Fortumin pääkonttorissa Espoon Keilaniemessä.

”Kuuluaksemme voittajiin myös tulevaisuuden energiamarkkinoilla, meidän on kyettävä ratkaisemaan lukemattomia eteemme tulevia haasteita. Yksin emme tähän pysty; siksi haluamme yhdistää voimamme parhaiden asiantuntijoiden ja instituuttien kanssa tieteen ja tutkimuksen alalla. Fortumin säätiön apurahat ovat meille tärkeä keino tukea energia-alan maailmanlaajuista tutkimusta, koulutusta ja kehitystyötä”, Fortumin Säätiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Lundmark totesi.

Tarkemmat tiedot apurahojen saajista löytyvät Fortumin Säätiön internetsivuilta: www.fortum.fi/saatio.


Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Risto Sormunen, Fortumin Säätiön asiamies, puh. 050 453 4615

Fortumin Säätiö
Fortumin Säätiön tarkoituksena on tukea luonnontieteellistä, teknillistieteellistä sekä taloustieteellistä tutkimus- opetus- ja kehitystyötä
energia-alalla. Säätiön painopistealueet energia-alueella ovat energian tuotanto ja käyttö sekä liikenteeseen liittyvät energiaratkaisut.

Fortum
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 9 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Sähköntuotannostamme 62 % on CO2-päästötöntä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 3,6 miljardia euroa. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.

www.fortum.com/fi

Apurahojen jakotilaisuus Fortumin pääkonttorilla 21.8.2017