Verkkouutinen

Fortum Charge & Drive toimittaa pilvipalvelun latausverkoston hallintaan EV Driver -yritykselle Englantiin

18 toukokuu 2017, 08:26

evdriver rfid-1320px

VERKKOUUTINEN 18.5.2017

Fortum Charge & Drive ja EV Driver kertovat yhteistyön aloittamisesta InterCharge konferenssin yhteydessä Berliinissä, jossa molemmat yritykset ovat edistämässä latausverkostojen yhteentoimivuutta eri operaattoreiden välillä.

Fortum Charge & Driven Rami Syväri: 
“Olemme innoissamme yhteistyöstä EV Driverin kanssa ja tuemme heidän latausverkoston kehittämistä Itä-Anglian alueella Englannissa. Olemme Pohjoismaissa nähneet, että 1 300 latauspisteen menestyksekäs operoiminen vaatii nopeaa reagointiaikaa, mikä tarkoittaa ammattitaitoisia, paikallisia korjaus- ja ylläpitotiimejä latausverkoston ylläpitoon. EV Driver tarjoaa operaattorilta vaadittua luotettavaa palvelua Englannissa. Me puolestamme tarjoamme heidän käyttöön pilvipalvelumme, joka mahdollistaa latauspisteiden seurannan ja päivitykset etänä, ja tarjoaa helpon maksutavan latauspisteillä.”

EV Driverin Linda Grave kommentoi: 
“Valitsimme Fortum Charge & Driven, koska heillä on arvokasta kokemusta ja heidän järjestelmä tukee liiketoimintamalliamme, edistäen EV Driver -brändiä ammattitaitoisena ja eteenpäin katsovana yhtiönä, jolla on oma latausverkosto ja joka myös operoi muiden yhtiöiden omistamia latauspisteitä eri puolilla Itä-Angliaa.

Olemme iloisia saadessamme työskennellä yhdessä Fortum Charge & Driven kanssa luodaksemme luotettavan koko Britannian kattavan verkoston, joka yhdistää kuljettajamme Charge & Driven laajaan verkostoon.”

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Linda Grave, Director, EV Driver, +44 1394 799799
https://www.evdriver.co.uk/ 
Rami Syväri, Head of International Sales & Business Development, Fortum Charge & Drive, +358 40 7095566

Fortum
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 8 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Sähköntuotannostamme 62 % on CO2-päästötöntä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 3,6 miljardia euroa. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.