Verkkouutinen

Fortum ja SUENKO selvittävät mahdollisuutta yhteishankkeeseen Tyumenin lämmönjakelussa Venäjällä

06 maaliskuu 2017, 14:15

FORTUM OYJ VERKKOUUTINEN 6.3.2017

Fortum ja SUENKO ovat tänään sopineet selvittävänsä mahdollisuutta yhteishankkeeseen Tyumenin alueen lämmönjakelussa.
Tavoitteena on, että toteutuessaan yhteishanke käynnistettäisiin vuoden 2017 loppuun mennessä.

Fortum Oyj
Viestintä


Fortum
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 8 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Sähköntuotannostamme 62 % on CO2-päästötöntä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 3,6 miljardia euroa. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi