Pörssitiedote

Kutsu Fortumin vuoden 2016 tilinpäätöstiedotteen tiedotustilaisuuksiin 2.2.2017

19 tammikuu 2017, 11:00

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.1.2017 KLO 11.00

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.1.2017 KLO 11.00

Fortum julkistaa vuoden 2016 tammi-joulukuun tilinpäätöstiedotteen torstaina 2.2.2017 noin kello 9.00.

Tiedotustilaisuus medialle

Suomenkielinen tiedotustilaisuus medialle järjestetään klo 12.00 Fortumin pääkonttorilla, osoitteessa Keilaniementie 1, Espoo. Osallistujia pyydetään esittämään lehdistökortti ja kuvallinen henkilötodistus. Tilaisuudessa tarjotaan lounas. Tilaisuudesta ei ole webcast-lähetystä.

Webcast ja puhelinkonferenssi analyytikoille ja sijoittajille

Englanninkielinen puhelinkonferenssi ja webcast-lähetys institutionaalisille sijoittajille ja analyytikoille järjestetään klo 16.00. Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon 09 74790361, vahvistuskoodi: 3361395

Linkki webcast-lähetykseen ja tilaisuuden esitysmateriaali ovat ennen tilaisuuden alkua ladattavissa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.com/sijoittajat. Lähetys myös tallennetaan myöhempää katselua varten samoille sivuille tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa!

Fortum Oyj

Sophie Jolly, johtaja, sijoittajasuhteet ja talousviestintä

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com/fi

Fortum
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 8 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Jo 64 % sähköntuotannostamme on CO2-päästötöntä. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi