Verkkouutinen

Fortum arvioi yhteistyömahdollisuuksia jätepolttoainetta käyttävän voimalan rakentamiseksi Indonesiaan

16 joulukuu 2016, 09:00

FORTUM OYJ VERKKOUUTINEN 16.12.2016

Fortum ja indonesialainen PT. Jakarta Propertindo ovat sopineet ei-sitovasti, että yhtiöt arvioivat yhteistyömahdollisuuksia jätepolttoainetta käyttävän voimalan  rakentamiseksi Indonesian Jakartaan. Jakarta Propertindo on Jakartan kaupungin omistama yhdyskuntarakentamiseen keskittyvä yhtiö. 

Fortum kartoittaa strategiansa mukaisesti investointi- ja kumppanuusmahdollisuuksia kaupunkiratkaisuilleen valituissa Aasian kaupungeissa. Yhtiön strategisena tavoitteena on ensisijaisesti osallistua sähköntuotannon konsolidaatioon Euroopassa.

Lisätietoja: 
Markus Rauramo, City Solutions -divisioonan johtaja, Fortum, puh. 010 452 1909

Fortum
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 8 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Jo 64 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V). www.fortum.com/fi