Kilpailuetua Ekokemin CIRCO-granulaatista – tasaista laatua toimitusvarmasti

Ekokemin muoviliiketoiminta esittelee maailmalle CIRCO-uusiomuovituotteensa 19.–26. lokakuuta Düsseldorfissa pidettävillä muovi- ja kumialan K2016-messuilla. Kyseessä on alan päätapahtuma maailmassa.

Muoviteollisuudelle kilpailuetua tuovia CIRCO-granulaatteja on saatavilla vakiolaatuina tai asiakaskohtaisesti räätälöityinä.
- Meiltä ovat saatavissa LD-PE-kalvolaadut, PP ruiskuvaluun ja ekstruusioon, HD-PE ekstruusioon ja puhallusmuovaukseen sekä asiakaskohtaiset PP- ja PE-kompaundit, kertoo Ekokemin muovinkierrätyksen päällikkö Camilla Wiik.

Ekokem on lanseerannut uudet CIRCO-tuotteensa tänä vuonna ja esittelee niitä K21016-messuilla Saksassa. Kiinnostus CIRCO-tuotteisiin on kasvanut koko ajan.
- Vahvuutemme markkinoilla on ehdottomasti toimitusvarmuus ja tasalaatuisuus, jatkaa Wiik.

CIRCO-uusiomuovituotteet valmistetaan kierrätysmuovista. Raaka-aineena on käytetty teollisuuden ja kaupan muoveja sekä kuluttajamuovipakkauksia. Näistä syntyvät CIRCO-uusiomuovigranulaatit teollisuuden raaka-aineeksi ja CIRCO-muoviprofiilit. CIRCO on laadukas, ekologinen ja kestävä valinta.

Uuden sukupolven kierrätysmuovi tuotetaan Ekokemin uudessa, modernissa kierrätyslaitoksessa, joka erottaa ja puhdistaa kierrätykseen toimitetut materiaalit tehokkaasti, mutta silti ympäristöä säästäen.

CIRCO-tuotteet ovat esillä K-messuilla Düsseldorfissa, Halli 8A, osasto 34H.

Lisätietoja:
Camilla Wiik
Manager, Plastics Recycling
+358 10 755 1353
camilla [piste] wiik [ät] ekokem [piste] com