Pörssitiedote

Fortumin osakkeenomistajien nimitystoimikunta 2016

16 syyskuu 2016, 11:30

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 16.9.2016 KLO 11.30

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 16.9.2016 KLO 11.30

Fortumin osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan on nimetty

  • osastopäällikkö Eero Heliövaara, Valtioneuvoston kanslia, (puheenjohtaja)
  • toimitusjohtaja Timo Ritakallio, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
  • pääjohtaja Liisa Hyssälä, Kansaneläkelaitos.

Lisäksi Fortumin hallituksen puheenjohtaja Sari Baldauf on nimitystoimikunnan jäsen.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta valmistelee ja esittelee yhtiökokoukselle ehdotukset hallituksen jäsenten palkitsemisesta, lukumäärästä ja hallitukseen valittavista jäsenistä. Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa yhtiön hallitukselle ehdotuksensa vuoden 2017 varsinaiselle yhtiökokoukselle 31.1.2017 mennessä.

Fortum Oyj
Sophie Jolly
Johtaja, sijoittajasuhteet ja talousviestintä

Lisätietoja:
Sirpa-Helena Sormunen, lakiasiainjohtaja, Fortum Oyj, Puh. 010 452 5350

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com/fi

Fortum
Fortumin visio on olla puhtaan energian edelläkävijä. Toimitamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä muita energiaratkaisuja, jotka parantavat nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Jo 64 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltian maat, Venäjä, Puola ja Intia. Vuonna 2015 palveluksessamme oli noin 8 000 energia-alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi