Verkkouutinen

Fortum Charge & Drive ja Genesta Property Nordic ovat allekirjoittaneet sopimuksen latausverkon kehittämisestä ja ylläpidosta

15 syyskuu 2016, 12:43

FORTUM OYJ VERKKOUUTINEN 15.9.2016

Genesta Property Nordic, Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoitusyhtiö, on valinnut Fortum Charge & Driven kehittämään, asentamaan ja ylläpitämään tulevaa sähköajoneuvojen latausjärjestelmäänsä. Valitsemalla Fortum Charge & Driven johtavan latausjärjestelmän Genesta kasvattaa kiinteistöjensä arvoa vastaamalla vuokralaistensa odotuksiin käyttäjäystävällisistä sähköajoneuvopalveluista.

"Voimme tukea Genestan asemaa johtavana vastuullisena kiinteistöyhtiönä toimittamalla heille avaimet käteen –periaatteella  toimivia latausratkaisuja. Meillä on myös kehittynyt pohjoismainen sähköajoneuvojen latausverkosto, jota Genestan vuokralaiset voivat hyödyntää pidemmillä ajomatkoillaan”, sanoo Tobias Henmark, Fortum Charge & Driven myynti- ja markkinointipäällikkö.

Älykkäät latausratkaisut sisältyvät jo nyt liiketiloja vuokraavien asiakkaiden odotuksiin. Sopimuksemme ansiosta Genesta pystyy tarjoamaan kustannustehokkaan latausratkaisun vuokralaisilleen ilman, että heidän tarvitsee itse huolehtia asentamisesta ja ylläpidosta. 

”Pohjoismaat ovat kestävän kehityksen edelläkävijöitä, ja olemme iloisia ollessamme osa tätä kehitystä. Palveluiden tarjoaminen työmatkaansa ajaville asiakkaillemme on keskeisin tekijä päätöksessämme asentaa kiinteistöihimme sähköautojen latauspisteitä. Toivomme voivamme edistää kestävää työmatkailua ja kannustamme sekä vuokralaisiamme että kiinteistöjen vierailijoita käyttämään latauspisteitä. Tämä aloite on yksi monista tavoista, joilla pyrimme aktiivisesti lisäämään vuokralaistemme ympäristötietoisuutta ja pienentämään kiinteistöjemme ympäristöjalanjälkeä”, sanoo Genesta Property Nordicin toimitusjohtaja David Neil.

Fortum Charge & Drive on jo tehnyt selvityksiä Suomen Genestalle latauspaikoista sekä ostoskeskuksissa että toimistorakennuksissa.

Lisätietoja:
Tobias Henmark, myynti- ja markkinointipäällikkö, Fortum Charge & Drive Nordic, puh. +46 72 570 1853
David Neil, toimitusjohtaja, Genesta Property Nordic, puh. +46 8 506 497 14, david [piste] neil [ät] genesta [piste] se (david[dot]neil[at]genesta[dot]se)

Fortum Charge & Drive
Fortum Charge & Drive on edelläkävijä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisessa ja toimii Norjassa, Islannissa, Ruotsissa ja Suomessa. Fortum Charge & Drive tarjoaa edistyneen pilvipohjaisen palveluratkaisun latauspalveluoperaattoreille ja latausinfrastruktuuriin sijoittaville toimijoille. Ratkaisu perustuu kokemukseemme Norjan, Ruotsin ja Suomen markkinoilla, missä meillä on myös oma yli 500 latauspisteen verkosto.

Genesta Property Nordic 
Genesta Property Nordic on neljässä pohjoismaassa toimiva kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahastoyhtiö, joka keskittyy toiminnassaan toimialakiinteistöihin. Yhtiön toimistot sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Luxemburgissa. Lisätietoja löytyy yhtiön internetsivuilta www.genesta.eu/fi