Pörssitiedote

Kutsu Fortumin tammi-kesäkuun 2016 osavuosikatsauksen tiedotustilaisuuksiin 20.7.2016

22 kesäkuu 2016, 15:00

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.6.2016 klo 15.00

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.6.2016 klo 15.00

Fortum julkistaa vuoden 2016 tammi-kesäkuun osavuosituloksen keskiviikkona 20.7.2016 noin kello 9.00.

Suomenkielinen tiedotustilaisuus medialle järjestetään klo 11.00 Fortumin pääkonttorilla, osoitteessa Keilaniementie 1, Espoo. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Tilaisuuden jälkeen osallistujille tarjotaan buffet-lounas. Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään esittämään lehdistökortti ja kuvallinen henkilötodistus.

Tilaisuutta voi seurata ja kysymyksiä voi esittää myös verkossa osoitteessa www.fortum.com/fi.

Englanninkielinen puhelinkonferenssi ja webcast-lähetys institutionaalisille sijoittajille ja analyytikoille järjestetään klo 16.00. Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon 09 6937 9543, vahvistuskoodi: 654 1845. 

Linkki webcast-lähetykseen ja esitysmateriaaliin löytyy osoitteessa www.fortum.com/sijoittajat

Tallenteet molemmista tiedotustilaisuuksista sekä tulostiedote ja -esitys ovat saatavilla verkossa osoitteissa www.fortum.com/fi ja www.fortum.com/sijoittajat.  

Tervetuloa! 

Fortum Oyj
Sophie Jolly, johtaja, sijoittajasuhteet ja talousviestintä
 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com/fi

 

Fortum
Fortumin visio on olla puhtaan energian edelläkävijä. Toimitamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä muita energiaratkaisuja, jotka parantavat nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Jo 64 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltian maat, Venäjä, Puola ja Intia. Vuonna 2015 palveluksessamme oli noin 8 000 energia-alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi