Verkkouutinen

Fortumin ja Lahden kaupungin yhteistyömahdollisuuksia koskeva selvitystyö on päättynyt tuloksettomana

24 toukokuu 2016, 18:08

FORTUM OYJ VERKKOTIEDOTE 24.5.2016  

 

Fortumin ja Lahden kaupungin selvitystyö, joka koski lämpöliiketoiminnan kehittämistä Lahden seudulla, on päättynyt. Selvitystyö ei johtanut tuloksiin.

Fortum ilmoitti 10.5.2016 tutkivansa mahdollisuutta perustaa Lahden kaupungin kanssa yhteisyritys, johon olisi siirtynyt Lahti Energian sähkön ja lämmön tuotanto sekä lämpöliiketoiminta.

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja: 
City Solutions -divisioonan johtaja Markus Rauramo, puh. 010 452 1909

Lisää aiheesta:
Verkkotiedote 10.5.2016: Fortum ja Lahden kaupunki selvittävät yhteistyömahdollisuuksia energiaratkaisuissa http://www.fortum.com/fi/media/Pages/Fortum-ja-Lahden-kaupunki-selvitt%c3%a4v%c3%a4t-yhteisty%c3%b6mahdollisuuksia-energiaratkaisuissa.aspx

 

Fortum
Fortumin visio on olla puhtaan energian edelläkävijä. Toimitamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä muita energiaratkaisuja, jotka parantavat nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Jo 64 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltian maat, Venäjä, Puola ja Intia. Vuonna 2015 palveluksessamme oli noin 8 000 energia-alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi