Verkkouutinen

Fortum isännöi Hackathon-tapahtumaa 13.-15.5.

13 toukokuu 2016, 08:15

 

​Fortum on kutsunut 13.-15.5. järjestettävään #hacktheturbine –hackathoniin 40 osallistujaa, jotka edustavat startupeja ja yritysten kehitystiimejä.


– Avoimen innovaation yhteistyö startupien ja ohjelmistokehittäjien kanssa on strategiamme ytimessä. Haluamme löytää uusia ja ketteriä tapoja käynnistää yhteistyötä tuotekehityksen parissa, kertoo Fortumin teknologiajohtaja Heli Antila.


Viikonlopun aikana osallistujien haasteina tapahtumassa ovat esimerkiksi koneoppimiseen perustuva ennakoiva voimalaitosten huoltotarpeen analysointi, voimalaitoksesta saatavan datan visualisointi sekä etähuolto lisätyn ja virtuaalitodellisuuden teknologioiden avulla. Fortum tarjoaa osallistuvien tiimien käyttöön reaaliaikaista ja historiadataa energiantuotannosta useasta tuotantolaitoksesta.


Hackathonin parhaat palkitaan yhteensä 4 500 eurolla, ja kilpailun parhaiden tiimien kanssa voidaan jatkaa tuoteideoiden pilotointia yhdessä Fortumin kanssa.


Lisätietoja kilpailusta löytyy 
fortum.com (linkki: http://www.fortum.com/en/products-and-services/hackathon/Pages/default.aspx)
www.industryhack.com/fortum.
 
Lisätietoa:  
Fortum: Sari Vehtari, 040 565 4506 tai sari [piste] vehtari [ät] fortum [piste] com (sari[dot]vehtari[at]fortum[dot]com)