Pörssitiedote

Kutsu Fortumin tammi-maaliskuun 2016 osavuosikatsauksen tiedotustilaisuuksiin 28.4.2016

14 huhtikuu 2016, 12:30

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.4.2016 klo 12.30

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.4.2016 klo 12.30

Fortum julkistaa vuoden 2016 tammi-maaliskuun osavuosituloksen torstaina 28.4.2016 noin kello 9.00.

Suomenkielinen tiedotustilaisuus medialle klo 11.00
Median edustajat ovat tervetulleet tilaisuuteen. Tilaisuuden jälkeen osallistujille tarjotaan buffet-lounas. Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään esittämään lehdistökortti ja kuvallinen henkilötodistus.

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä internetin kautta osoitteessa www.fortum.com/fi.

Englanninkielinen tiedotustilaisuus institutionaalisille sijoittajille ja analyytikoille klo 16.00
Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai puhelinkonferenssin kautta. Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon +358 (0)9 6937 9590, vahvistuskoodi: 939 1824.

Tilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä internetin kautta osoitteessa www.fortum.com/sijoittajat.

Molemmat tiedotustilaisuudet järjestetään Fortumin auditoriossa, osoitteessa Keilaniementie 1, Espoo.

Tallenteet molemmista tiedotustilaisuuksista ovat saatavilla internetin kautta osoitteissa www.fortum.com/fi ja www.fortum.com/sijoittajat. Tulostiedote ja -esitys löytyvät osoitteesta www.fortum.com/sijoittajat.

Tervetuloa!

Fortum Oyj
Sophie Jolly, johtaja, sijoittajasuhteet ja talousviestintä

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com/fi

Fortum
Fortumin visio on olla puhtaan energian edelläkävijä. Toimitamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä muita energiaratkaisuja, jotka parantavat nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Jo 64 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltian maat, Venäjä, Puola ja Intia. Vuonna 2015 palveluksessamme oli noin 8 000 energia-alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi