Verkkouutinen

Fortum voitti käänteisen huutokaupan 100 MW aurinkovoimaprojektista Karnatakassa, Intiassa

13 huhtikuu 2016, 09:23

FORTUM OYJ VERKKOTIEDOTE 13.4.2016

Fortum on voittanut Intian valtion uusiutuvan energian investointiohjelman Jawaharlal Nehru National Solar Missionin puitteissa järjestetyn  käänteisen huutokaupan 100 megawatin (MW) aurinkovoimaprojektista Karnatakassa. Huutokaupassa oli kaupan yhteensä 500 MW aurinkovoimaprojekteja ja sen järjesti NTPC, National Thermal Power Corporation. Aurinkovoimala rakennetaan Pavagadan aurinkopuistoon Tumkurin alueelle Karnatakaan Etelä-Intiaan ja tuotetulle sähkölle taataan kiinteä 4,79 INR/kWh takuuhinta 25 vuodeksi.

Fortumilla on tällä hetkellä Intiassa 15 MW aurinkovoimakapasiteettia. Tammikuussa 2016 Fortum voitti käänteisen huutokaupan 70 MW:n aurinkovoimaprojektista, joka takaa tuotetulle sähkölle kiinteän takuuhinnan 25 vuodeksi. 

Fortum Oyj
Konserniviestintä

Lisätietoja medialle: 
Pauliina Vuosio, Corporate Press Officer, puh. 050 453 2383

Lue lisää:
Verkkotiedote 2.3.2016: Fortumille aiesopimus Intian uuden 70 MW:n aurinkovoimalaitoksen sähköstä

Fortum
Fortumin visio on olla puhtaan energian edelläkävijä. Toimitamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä muita energiaratkaisuja, jotka parantavat nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Jo 64 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltian maat, Venäjä, Puola ja Intia. Vuonna 2015 palveluksessamme oli noin 8 000 energia-alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com