Pörssitiedote

Fortumin vuoden 2015 raportointikokonaisuus julkaistu

25 helmikuu 2016, 14:00

FORTUM OYJ TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS 25.2.2016 klo 14.00

FORTUM OYJ TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS 25.2.2016 klo 14.00

Fortumin vuoden 2015 raportointikokonaisuus on julkaistu. Raportointikokonaisuus sisältää vuosikatsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen ja emoyhtiön tilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen, selvityksen Fortumin hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkka- ja palkkioselvityksen, verojalanjälkiraportin ja kestävän kehityksen raportoinnin. Lisäksi raportointikokonaisuuteen kuuluu Fortumin konsernisivustolla julkaistu vuotta 2015 koskeva raportointisisältö.

Raportointikokonaisuus on saatavilla osoitteessa http://annualreport2015.fortum.com.

Fortumin kestävän kehityksen raportointiin voi tutustua konsernisivustollamme osoitteessa http://www.fortum.com/fi/kestava-kehitys/kestavan-kehityksen-raportointi/.

Vuoden 2015 raportointimme perustuu integroidun raportoinnin periaatteisiin ja sisältää olennaista tietoa asioista, joiden arvioimme vaikuttavan merkittävästi Fortumin kykyyn luoda arvoa sidosryhmilleen.
 

Fortum Oyj
Timo Karttinen
Talousjohtaja


Lisätietoja:
Sijoittajat: Sophie Jolly, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 828 7317
Media: Pauliina Vuosio, talousviestintäjohtaja, puh. 050 453 2383
  
Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com/fi


Fortum
Fortumin visio on olla puhtaan energian edelläkävijä. Toimitamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä muita energiaratkaisuja, jotka parantavat nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Jo 64 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltian maat, Venäjä, Puola ja Intia. Vuonna 2015 palveluksessamme oli noin 8 000 energia-alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com