Verkkouutinen

Konsernisivustolla uusi etusivu

14 tammikuu 2016, 10:07

Fortumin konsernisivut (fortum.com ja fortum.com/fi) ovat saaneet modernin ilmeen uudistetun etusivun julkaisemisen myötä. Uusi etusivu on dynaamisempi, joustavampi ja käyttäjäystävällisempi. Useat nostopaikat mahdollistavat niin ajankohtaisten asioiden kuin paljon etsityn tiedon nostamisen näkyville paikoille. Visuaalisen ilmeen uudistuksella on pyritty parantamaan käyttökokemusta ja houkuttelevuutta. Myöhemmin käyttöön voi ottaa myös profiloinnin, jolloin käyttäjille tarjotaan jo etusivulla sellaista sisältöä, mistä he ovat olleet kiinnostuneita aikaisemmin sivuillamme käydessään.

 

Uusi etusivu on responsiivinen eli sen selaaminen onnistuu helposti myös älypuhelimilla ja tableteilla. Uusi etusivu on nyt visuaalisesti linjassa asiakassivustojemme fortum.fi:n ja fortum.se:n kanssa.