Verkkouutinen

Fortum Charge & Drive latausverkosto laajenee Norjan Trøndelagiin

30 marraskuu 2015, 15:58

30.11.2015 15:58 EET

 

Fortum Charge & Drive ostaa EV Powerin 10 latauspistettä Trøndelagissa, Norjassa. Kaupan myötä Charge & Drive -latausverkosto laajenee uusilla pikalatauspisteillä. Samalla osa kauppaan liittyvistä latureista korvataan uusilla malleilla. Fortum pyrkii myös laajentamaan nykyisiä pisteitä niin, että ne sisältävät kaksi pikalaturia ja yhden peruslaturin kahdella pistorasialla. Fortum Charge & Drive perustaa Trøndelagiin lisäksi useita uusia latauspisteitä. Fortumin tavoitteena on, että kaikki sähköajoneuvot voisivat käyttää kaikkia latauspisteitä.


"Olemme iloisia saadessamme jalansijaa Trøndelagissa. Odotamme saavamme jatkaa EV Powerin tekemää erinomaista työtä tavoitteenamme tarjota asiakkaille entistä parempaa palvelua", sanoo Jan Haugen Ihle Fortum Charge & Drivesta.


Hankittujen latauspisteiden hinnoittelu muuttuu minuuttiperusteiseksi. Haugenin mukaan tämä hinnoittelumalli on asiakkaiden kannalta paras ratkaisu, sillä se lyhentää odotusaikoja, kun asiakkaat pitävät ajoneuvoaan latauksessa vain tarvittavan ajan.

 

Fortum Oyj
Konserniviestintä

 

Lisätietoja:
Jan Haugen Ihle, Fortum Charge & Driven Norjan maajohtaja, puh. +47 907 45 215
Stian Mathisen, tiedottaja, Fortum Norja, puh. +47 932 49 862

 

Fortum Charge & Drive
Charge & Drive -latausverkosto toimii Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.  Pohjoismaiseen latausverkostoon kuuluu tällä hetkellä yli 500 latauspistettä,  joista noin 200 on pikalatauspisteitä.


Fortum
Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Fortumin ydinosaamista on CO2-päästötön ja tehokas sähkön ja lämmön tuotanto. Yhtiö tarjoaa myös energia-alan tuotteita ja asiantuntijapalveluja yksityis- ja teollisuusasiakkaille sekä energiantuottajille. Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle ja Puolaan. Vuonna 2014 yhtiIslantilainen ON Power valitsi Fortum Charge & Driven sähköautojen latauspalveluratkaisunön liikevaihto (ilman myytyä sähköverkkoliiketoimintaa) oli 4,1 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,1 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi

 

Aiemmat tiedotteett Charge & Drivestä:

Ruotsalainen Vasakronan valitsi Fortumin Charge & Drive -ratkaisun sähköautojen latausjärjestelmäkseen 
Islantilainen ON Power valitsi Fortum Charge & Driven sähköautojen latauspalveluratkaisun