Fortumin Innovation challenge -kilpailu sai suuren suosion

27 helmikuu 2015, 09:58

Julkistimme marraskuussa innovaatiokilpailun, jonka pääkohderyhmänä olivat opiskelijat. Ehdotusten viimeinen jättöpäivä on helmikuun lopussa ja tulokset ovat olleet mahtavia.

Olemme saaneet Suomesta ja Ruotsista yli 60 ideaa, joista valitsemme huhtikuussa kaksi parhainta jatkokehitykseen.

Kilpailu on osa Fortumin tutkimus- ja kehitystyötä ja on linjassa aurinkotaloustavoitteemme kanssa. Kilpailussa haastoimme osallistujia kehittämään meille kuluttajamarkkinoille sopivia uusia innovatiivisia tuotteita, palveluita ja liiketoimintamalleja. Kilpailun voittajat saavat mahdollisuuden tulla toteuttamaan ideansa työharjoittelussa Fortumilla.

Seuraavaksi kilpailun tuomaristo tutkii kaikki lähetetyt ideat ja valitsee viisi finalistia molemmista maista loppukatselmukseen. Loppukatselmuksessa tiimit saavat neljän viikon ajan valmennusta ideansa parantamiseen  ja huhtikuun lopussa valitaan kilpailun voittajat.

Kilpailun suuri suosio osoittaa, että uuden sukupolven energiayhtiöllä on tiedossa luovia ja innovatiivisia tulevaisuuden työntekijöitä. Näillä eväillä voimme alkaa rakentaa uutta kestävää energiajärjestelmää.

Heli Antila
Fortumin teknologiajohtaja