Fortumin uuden aurinkovoimalaitoksen vihkiäiset Intiassa

22 tammikuu 2015, 10:10

Fortum vihki 20.1.2015 käyttöön täysin uuden aurinkovoimalaitoksen Madhya Pradeshin osavaltiossa Keski-Intiassa.

Aurinkovoiman tuotanto on yksi kiinnostavimmista uusiutuvan energian tuotantomuodoista. Tutkimme sen kasvumahdollisuuksia aktiivisesti. Uusi voimalaitos on Fortumin toinen aurinkoenergiahanke maassa.

Uudella aurinkovoimalaitoksella on 125 000 aurinkopaneelia 28 hehtaarin alueella. Laitoksen nimelliskapasiteetti on 12 megawattia, ja sen tuotanto vähentää hiilidioksidipäästöjä noin 18 000 tonnia vuodessa.

Voimalaitoksen käyttöönoton vihkiäisseremoniaan osallistuivat muun muassa (kuvassa vasemmalta oikealle): Fortum Intian Aurinkoenergialiiketoiminnan johtaja Manoj Gupta, Heat, Electricity Sales and Solutions -segmentin johtaja Markus Rauramo, SECI:n toimitusjohtaja Dr. Asvini Kumar ja Fortum Intian toimitusjohtaja Sanjay Aggarwal.

Fortumin uuden aurinkovoimalaitoksen vihkiäiset Intiassa tammikuussa 2015