Pörssitiedote

Nimitys Fortumin johtoryhmässä

10 kesäkuu 2014, 16:00

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 10.6.2014 klo 16.00 EEST

OTK, varatuomari Sirpa-Helena Sormunen, 54, nimitetään Fortumin lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2014 alkaen. Hän raportoi toimitusjohtaja Tapio Kuulalle

Sirpa-Helena Sormunen siirtyy Fortumiin Patrian lakiasiainjohtajan tehtävistä, joissa hän on toiminut viimeiset kaksi vuotta. Sitä ennen hän on toiminut Nokian ja NSN:n palveluksessa useissa, globaaleihin lakiasioihin liittyvissä johtotehtävissä. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus yritysjärjestelyistä sekä corporate governance ja compliance -tehtävistä. 

"Toivotamme Sirpa-Helena Sormusen tervetulleeksi Fortumin johtoryhmään ja johtamaan konserninlaajuista lakiasioiden toimintoamme sekä tuomaan monipuolisen kokemuksensa erilaisista liiketoimintaympäristöistä tukemaan Fortumin strategian toteuttamista", sanoo toimitusjohtaja Tapio Kuula.


Fortum Oyj
Helena Aatinen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:

Tapio Kuula, Toimitusjohtaja, puh. 010 45 24112

Distribution:
Key media
www.fortum.com

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tuottamalla, myymällä ja jakelemalla sähköä ja lämpöä sekä tarjoamalla energia-alan asiantuntijapalveluja. Yhtiön toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle ja Puolaan. Vuonna 2013 Fortumin liikevaihto oli 6,1 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,6 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 8 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.fortum.com/fi