Opiskelijat luottavat Fortumiin työnantajana

09 toukokuu 2014, 12:44

Fortum sijoittui seitsemänneksi tekniikan ja luonnontieteen opiskelijoiden keskuudessa työnantajamainetta tutkivan Universumin toteuttamassa tutkimuksessa.

Insinöörien työnantajavalinnoissa Kone nousi tänä vuonna ykköseksi. Koneeseen tyypillisesti liitettyjä attribuutteja ovat vakavaraisuus ja inspiroiva johto. Tekniikan opiskelijoiden kärkikymmenikköön mahtuu Koneen ja Fortumin lisäksi muitakin kansainvälisiä suomalaisyrityksiä, kuten Neste Oil, Orion, Kemira ja Wärtsilä.

Yhteensä 2 918 tekniikan ja luonnontieteen opiskelijaa vastasi Universumin vuoden 2014 tutkimukseen. Vastaajista 40 prosenttia oli naisia ja 60 prosenttia miehiä.

Menestystä myös Talentumin ja T-median tutkimuksissa

Teknis-kaupallis-yhteiskunnallis-oikeustieteellisten alojen opiskelijoiden keskuudessa Fortum sijoittui Talentum Median tutkimuksessa kolmanneksi suosituimmaksi työnantajaksi. Mukana tutkimuksessa oli 985 valmistumassa olevaa opiskelijaa.

T-Median Työnantajakuva 2014 -tutkimuksessa korkeakouluopiskelijat sijoittivat Fortumin yhdeksänneksi ja  korkeakoulutetut työntekijät kahdeksanneksi. Tutkimuksessa oli mukana 17 500 vastaajaa, joista opiskelijoita oli  5 700.

Fortum työnantajana 2014