Pörssitiedote

Fortumin lakiasiainjohtaja vaihtuu

08 huhtikuu 2014, 11:30

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 8.4.2014 klo 11.30 EEST

Kaarina Ståhlberg jättää perhesyistä Fortumin lakiasiainjohtajan tehtävät ja johtoryhmän jäsenyyden 8.4.2014 alkaen. Hän jatkaa juridisena neuvonantajana ydinvoimaliiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä raportoiden COO Matti Ruotsalalle.

Fortum Oyj
Helena Aatinen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Tapio Kuula, toimitusjohtaja, Fortum Oyj, puh. 010 452 4112

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.fi

Fortum
Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tuottamalla, myymällä ja jakelemalla sähköä ja lämpöä sekä tarjoamalla energia-alan asiantuntijapalveluja. Yhtiön toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle ja Puolaan. Vuonna 2013 Fortumin liikevaihto oli 6,1 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,6 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 9 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.fortum.com/fi