Pörssitiedote

Fortum Oyj:n hallituksen valiokunnat 2014

08 huhtikuu 2014, 18:05

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 8.4.2014 klo 18.05 EEST

Fortum Oyj:n hallitus on valinnut keskuudestaan hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan jäseniksi: Sari Baldauf (puheenjohtaja), Minoo Akhtarzand, Ilona Ervasti-Vaintola, Christian Ramm-Schmidt ja Petteri Taalas.

Tarkastus- ja riskivaliokunnan jäseniksi valittiin Kim Ignatius (puheenjohtaja), Heinz-Werner Binzel ja Jyrki Talvitie.


Fortum Oyj
Helena Aatinen
Viestintäjohtaja, konserniviestintä


Lisätietoja:
Helena Aatinen, viestintäjohtaja, konserniviestintä, puh. +358 10 45 20480
Pauliina Vuosio, viestintäjohtaja, talousviestintä, puh. +358 50 453 2383


Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com/fi

 


Fortum
Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tuottamalla, myymällä ja jakelemalla sähköä ja lämpöä sekä tarjoamalla energia-alan asiantuntijapalveluja. Yhtiön toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle ja Puolaan. Vuonna 2013 Fortumin liikevaihto oli 6,1 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,6 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 9 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi