Lehdistötiedote

Fortumin verkkosivut Suomen parhaat ja Euroopan viidenneksi parhaat

02 toukokuu 2013, 10:00

LEHDISTÖTIEDOTE 2.5.2013

Fortumin konsernisivusto sijoittui pohjoismaisten pörssiyritysten sarjassa ensimmäiseksi vuosittaisessa KWD Webranking -tutkimuksessa. Eurooppalaisten yhtiöiden sarjassa Fortum oli viides.

"Olen iloinen saamastamme tunnustuksesta. Se on osoitus pitkäjänteisestä työstä, jota on tehty verkkosivujemme rakentamiseksi kattavaksi tietopaketiksi kaikille kävijöille", Fortumin digitaalisista kanavista vastaava johtaja Ari Kurki sanoo.

Fortumin sivusto arvioitiin erittäin korkeatasoiseksi lähes kaikilla tutkimuksen osa-alueilla. Etenkin sijoittajaviestintä sai erinomaiset pisteet ja erityistä kiitosta läpinäkyvästä ja kattavasta viestinnästä kaikille sidosryhmille. Fortumin sivusto on sijoittunut pörssiyhtiöiden parhaimmistoon Suomessa vuodesta 2004.

KWD Webranking on maailmanlaajuinen, yritysten verkkoviestintää kartoittava tutkimus. Se perustuu kysymyksiin ja haastatteluihin, joilla tutkitaan analyytikoiden, taloustoimittajien ja työnhakijoiden mielipiteitä pörssiyhtiöiden sivustoista. Tänä vuonna arvioitiin yli 900 yritystä maailmanlaajuisesti.

Fortum Oyj
Konserniviestintä

Lisätietoja:
Ari Kurki, johtaja, Digitaaliset kanavat, Fortum, puh. 050 453 6808

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Baltiaan. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2012 Fortumin liikevaihto oli 6,2 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,7 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 400 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi