Lehdistötiedote

Ilmaiseksi uimaan Fortumin uintipäivänä sunnuntaina 14.10.2012

11 lokakuu 2012, 08:34

LEHDISTÖTIEDOTE 11.10.2012

Kaukolämmöllä lämpiää monta uimahallia. Fortum järjestää sunnuntaina 14.10. kaukolämpöverkkoalueillaan uintipäivän. Uintipäivänä sisäänpääsy uimahalleihin on ilmainen, ja halleissa on Fortumin infopiste, josta löytyy tietoa kaukolämmöstä, yleisökilpailu ja muuta mukavaa.

Uintipäivän aikana voi osallistua myös Fortum Vesikouluun. Vesikoulu on Fortumin ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH ry) yhteistyöohjelma, jonka tarkoituksena on edistää suomalaisten uima-, vesiturvallisuus- ja hengenpelastustaitoja. Fortum Vesikoulun avulla haluamme tarjota mahdollisuuden tärkeiden taitojen opettelemiseen mahdollisimman monelle lapselle jo ennen kouluikää. Lisäksi haluamme innostaa perheitä yhteisen ja hyödyllisen harrastuksen pariin.

Tapahtuma järjestetään Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Joensuun, Järvenpään, Tuusulan ja Nokian uimahalleissa. Fortumin uintipäivä on järjestetty jo useana vuonna peräkkäin ja se on ollut erittäin suosittu tapahtuma. Monissa halleissa on tehty uintipäivänä kävijäennätyksiä.

Tarkemmat tiedot uimahalleista, niiden aukioloajoista sekä Fortum Vesikoulusta löytyvät osoitteesta: www.fortum.fi/kaukolampouinti

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto ja se lämmittää myös useimmat uimahallit ja niissä käytetyn veden. Se on ympäristömyönteinen ja tehokas lämmitysmuoto, joka säästää ympäristöä ja energiaa.

Fortum Oyj                                                          
Konserniviestintä                                                                       
 

Lisätietoja:
Lotta Laxén, markkinointipäällikkö, Fortum Heat-divisioona, puh. 040 709 5548
 

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Baltiaan. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2011 Fortumin liikevaihto oli 6,2 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi