Lehdistötiedote

Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen 1-yksikössä pikasulku

24 syyskuu 2012, 13:19

LEHDISTÖTIEDOTE 24.9.2012

Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen ykkösyksikkö ajettiin pikasulkuun tänään 24.9.2012 klo 12.43 syöttövesipumpun pysähtymisen vuoksi. Tapahtumasta ei aiheutunut vaaraa ihmisille, ympäristölle tai laitokselle.

Fortum Oyj
Konserniviestintä

Lisätietoja: Peter Tuominen, puh. +358 50 452 4760

 

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Baltiaan. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2011 Fortumin liikevaihto oli 6,2 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi