Lehdistötiedote

Fortum keskittyy Venäjällä investointiohjelmansa saattamiseen päätökseen

15 elokuu 2012, 11:34

LEHDISTÖTIEDOTE 15.8.2012


Eräissä tiedotusvälineissä esitetty uutinen Fortumin Venäjän aurinkovoimainvestoinnista on perätön. Fortumin ensisijainen prioriteetti on saattaa meneillään oleva investointiohjelmansa päätökseen.

Fortum tutkii jatkuvasti aurinkotalouteen liittyviä tulevaisuuden mahdollisuuksia strategiansa mukaisesti.

Fortum Oyj
Konserniviestintä


Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Baltiaan. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2011 Fortumin liikevaihto oli 6,2 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi