Lehdistötiedote

Fortum avaa sähkön myyntipisteet Turussa ja Raisiossa

15 toukokuu 2012, 12:00

LEHDISTÖTIEDOTE 15.5.2012


Fortum tarjoaa jatkossa Turun seudun kuluttajille entistä henkilökohtaisempaa palvelua. Yhtiö avasi maanantaina kolme myyntipistettä, jotka sijaitsevat K-supermarket Kivikukkarossa ja K-supermarket Hannunniitussa Turussa sekä kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Nyt avattavissa pisteissä Turun seudun asukkaat saavat henkilökohtaista opastusta sähkösopimuksen valinnassa ja tekemisessä sekä energiankäyttöön liittyvää neuvontaa.

Sähkösopimusten lisäksi kuluttajat voivat Fortumin myyntipisteissä hankkia itselleen energiankulutuksen reaaliaikaiseen seurantaan käytettävän Fortum Kotinäytön.
 
- Kuluttajien kiinnostus energiankäyttöä ja sähkösopimuksen kilpailuttamista kohtaan on kasvanut. Siksi haluamme tarjota apuamme sähkösopimuksen valinnassa ja neuvontaa energian järkevässä käytössä. Paras paikka tavoittaa kuluttajat on mennä sinne, missä ihmiset liikkuvat. Kokemuksemme mukaan kauppakeskuksissa kuluttajien kanssa pääsee helposti kontaktiin, myyntijohtaja Jukka Toivonen Fortumilta sanoo.

Fortumilla on hyvät kokemukset kauppakeskuksissa olevista sähkön myyntipisteistä Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Myyntipisteiden päivittäisestä toiminnasta vastaa myynnin asiantuntijayritys Celectus Oy.

- Olemme tehneet kauppakeskusyhteistyötä Fortumin kanssa pari vuotta. Kokemuksemme on, että kuluttajat ovat erittäin kiinnostuneita sähkön kilpailutuksesta, ja kaipaavat asiantuntijoiltamme lisää tietoa ja neuvontaa eri sopimusvaihtoehdoista ja käytännön apua sähkösopimuksen vaihtoon. Fortum Kotinäyttö on selkeästi lisännyt sähkönkäyttäjien tietoisuutta kodin energiankäyttöä kohtaan, Jari Hakulinen Celectuksesta kertoo.

Fortum Oyj
Konserniviestintä

Lisätietoja:  
Jukka Toivonen, myyntijohtaja, Fortum Markets Oy, puh. 010 45 36729
Jari Hakulinen, varatoimitusjohtaja, Celectus Oy, puh. 0400 928 987

 

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Baltiaan. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2011 Fortumin liikevaihto oli 6,2 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi