Pörssitiedote

Fortumin Kestävän kehityksen raportti ja verkkovuosikertomus 2011 julkaistu

29 maaliskuu 2012, 09:00

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.3.2012 klo 9.00 EEST


Fortumin Kestävän kehityksen raportti 2011 on ilmestynyt suomeksi ja englanniksi. Raporttiin on koottu Fortumin taloudellisen vastuun, ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun tunnusluvut ja tulokset vuodelta 2011. Raportin teemana on Fortumin näkemykset tulevaisuuden, aurinkotalouteen perustuvasta energiajärjestelmästä. Raportti noudattaa Global Reporting Initiativen (GRI) G3.1-ohjetta.

Kestävän kehityksen raportti on luettavissa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.com/fi. Painettu raportti on saatavilla viikolla 15, ja sen voi tilata verkkosivujen kautta osoitteesta www.fortum.com/tilaa.

Fortum on julkaissut tänään myös vuoden 2011 verkkovuosikertomuksen. Verkkovuosikertomus on koottu Kestävän kehityksen raportista sekä tilinpäätöksestä, ja se sisältää myös divisioonakatsaukset. Verkkovuosikertomus löytyy osoitteesta http://vuosiraportointi.fortum.com.

Fortumin vuosikertomuskokonaisuus muodostuu Kestävän kehityksen raportista ja Tilinpäätöksestä, joka julkistettiin helmikuussa. Tilinpäätöksen voi myös ladata yhtiön verkkosivuilta ja tilata painettuna osoitteesta www.fortum.com/tilaa.

Fortum Oyj
Anne Brunila
johtaja, konsernin yhteiskuntasuhteet ja strategia

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com/fi
 


Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Baltiaan. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2011 Fortumin liikevaihto oli 6,2 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi