Lehdistötiedote

Fortumin Urakoitsijapäivät tuo sähköalan toimijat yhteen

29 helmikuu 2012, 10:00

Luvassa ajankohtainen tietopaketti sähköurakoitsijoille viidellä paikkakunnalla

Luvassa ajankohtainen tietopaketti sähköurakoitsijoille viidellä paikkakunnalla

Fortum käynnistää torstaina 1.3. vuosittaisen Urakoitsijapäivät -tapahtumasarjan, joka on suunnattu Fortumin jakelualueella toimiville sähköurakoitsijoille ja -suunnittelijoille. Tilaisuuksia järjestetään maaliskuun aikana yhteensä kuusi ja ne pidetään Espoossa, Joensuussa, Kauhajoella, Pudasjärvellä ja Turussa.

Urakoitsijapäivillä käsitellään laajasti sähköurakoitsijoille tärkeitä aiheita, kuten ajankohtaisia säädösasioita, sähkönlaatuun liittyviä esimerkkitapauksia ja toimintaa suurhäiriötilanteessa. Omana aihealueenaan on yhteistyön kehittäminen Fortumin ja urakoitsijoiden välillä.

"Sähköurakoitsijat ovat meille erittäin tärkeä sidosryhmä. Kun yhteistyömme toimii hyvin, myös asiakas saa tilaamansa sähköasennukset ajallaan ja mahdollisimman vaivattomasti", kertoo asiakkuuspäällikkö Kari Vessonen Fortumista. "Urakoitsijapäivillä haluammekin paitsi jakaa ajankohtaista tietoa myös ylläpitää ja kehittää hyvää vuorovaikutussuhdetta paikallisiin sähköurakoitsijoihin. Kentältä saatu palaute on meille toimintamme kehittämisen kannalta ensiarvoisen tärkeää."

Tilaisuudet on suunnattu kaikille sähköurakoitsijoille ja -suunnittelijoille, jotka tekevät töitä Fortumin sähkönsiirron loppuasiakkaille. Tilaisuuksiin odotetaan yhteensä 600 - 700 osanottajaa, ja se on urakoitsijoille maksuton.  

Fortum Distribution,
Viestintä


Lisätietoja:
Kari Vessonen, asiakkuuspäällikkö, Fortum, puh. 050 453 6372
Karoliina Lehmusvirta, viestintäpäällikkö, Fortum, puh. 040 581 3710

 

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Itämeren alueelle. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2010 Fortumin liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi