Pörssitiedote

Muutoksia Fortumin johtoryhmän kokoonpanossa

29 marraskuu 2011, 11:00

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.11.2011 klo 11.00 EET

Fortumin strategia- sekä tutkimus- ja kehitysjohtajana toimiva Maria Paatero-Kaarnakari jättää nykyisen tehtävänsä ja aloittaa 1.2.2012 alkaen Fortumin Aasian toimintojen johtajana. Uudessa tehtävässään Maria Paatero-Kaarnakarin päävastuualueena on Intian liiketoimintojen käynnistäminen ja kehittäminen. Hänen toimipisteensä sijaitsee Delhissä. Nimityksen myötä Maria Paatero-Kaarnakari luopuu Fortumin johtoryhmän jäsenyydestä, mutta raportoi edelleen toimitusjohtaja Tapio Kuulalle.   

Fortumin yhteiskuntasuhteiden ja kestävän kehityksen johtaja Anne Brunila vastaa 1.1.2012 alkaen myös konsernin strategiasta. Uuden vastuualueen myötä hänet nimitetään konsernin yhteiskuntasuhteista ja strategiasta vastaavaksi johtajaksi.

Fortumin Heat-divisioonan johtaja Per Langer vastaa 1.1.2012 alkaen myös konsernin tutkimus- ja kehitystoiminnoista sekä innovaatioista.  


Fortum Oyj
Anne Brunila
Konsernin yhteiskuntasuhteiden ja kestävän kehityksen johtaja
Puh. 010 45 20970

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com/fi

 

Fortum
Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Itämeren alueelle. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2010 Fortumin liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi