Lehdistötiedote

Fortum perustaa toimipisteen Intiaan

02 marraskuu 2011, 11:30

LEHDISTÖTIEDOTE 2.11.2011

Fortumin strategian keskeisenä osana on uusien kasvuedellytysten luominen erityisesti nopeasti kasvavilla markkinoilla. Osana strategian toteuttamista sekä konkreettisten kasvuhankkeiden arvioimiseksi ja eteenpäin viemiseksi Fortum perustaa toimipisteen Intiaan. Toimipisteen perustamiseen liittyvistä valmisteluista vastaa strategia- ja T&K-johtaja Maria Paatero-Kaarnakari. Tavoitteena on käynnistää Intian toimipisteen toiminta vuoden 2012 alkupuolella Delhissä.
 
Fortum Oyj
Konserniviestintä
 
Lisätietoja:
Maria Paatero-Kaarnakari, johtaja, konsernin strategia ja T&K, puh. 010 452 5034 tai 050 452 5034

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle ja Itämeren alueelle. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2010 Fortumin liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi