Lehdistötiedote

Fortum avaa sähkönmyyntipisteitä Helsinkiin

08 marraskuu 2011, 08:30

LEHDISTÖTIEDOTE 8.11.2011

Fortum tarjoaa pääkaupunkiseudun kuluttajille entistä henkilökohtaisempaa palvelua avaamalla sähkönmyyntipisteitä Helsingissä.  Uudet myyntipisteet sijaitsevat ydinkeskustassa kauppakeskus Kampissa ja Forumissa sekä kauppakeskus Malmin Novassa Helsingin Malmilla.

Kauppakeskuksissa sijaitsevien myyntipisteiden avulla Fortum tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden keskustella asiantuntijoiden kanssa sähkösopimuksen valintaan ja energiankäyttöön liittyvistä kysymyksistä.

"Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia energia-asioista, erityisesti vesi- ja tuulisähköstä. Siksi haluamme aktiivisesti tarjota heille vaihtoehtoja ja henkilökohtaista neuvontaa. Uusissa Helsingin myyntipisteissä esittelemme ekologisia sähkösopimusvaihtoehtojamme. Kaikki Fortumin yksityisasiakkailleen myymä sähkö on 100-prosenttisesti vesi- tai tuulisähköä", sanoo sähkön myyntijohtaja Jukka Toivonen Fortumista.

Helsinki on Oulun ja Tampereen jälkeen kolmas kaupunki, jossa Fortum avaa myyntipisteitä. Myyntipisteiden päivittäisestä toiminnasta kaikissa kaupungeissa vastaa myynnin asiantuntijayritys Celectus Oy.

"Olemme Fortumin kanssa luoneet uudenlaisen myynnin konseptin, jossa kuluttajat voivat arkiaskareiden lomassa saada asiantuntevaa opastusta sähkösopimuksen valintaan liittyvissä kysymyksissä", kertoo varatoimitusjohtaja Jari Hakulinen Celectukselta.

Oulun, Tampereen ja Helsingin myyntipisteissä kuluttajat voivat lähiaikoina tutustua myös kiinnostusta herättäneisiin Fortum Kotinäyttöihin. Sähkön kuluttajahinnat ovat syksyn aikana laskeneet, joten nyt on hyvä hetki energiansäästön lisäksi pohtia myös sähkösopimusvaihtoehtoja.


Fortum, Electricity Solutions and Distribution -divisioona
Viestintä

Lisätietoa:
Jukka Toivonen, sähkön myyntijohtaja, Fortum, puh. 010 453 6729
Jari Hakulinen, varatoimitusjohtaja, Celectus Oy, puh. 0400 928 987


Fortum
Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle ja Itämeren alueelle. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2010 Fortumin liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja: www.fortum.com/fi