Lehdistötiedote

Kaukolämmön jakelu keskeytyy huoltotöiden vuoksi Pohjois-Leppävaaran alueella torstaina 13.10.

11 lokakuu 2011, 11:39

LEHDISTÖTIEDOTE 11.10.2011

Espoon kaukolämpöverkossa Pohjois-Leppävaarassa tehdään huoltotöitä, joiden vuoksi kaukolämmön ja lämpimän käyttöveden jakelu keskeytetään 13.10. klo 19.00 - 14.10. klo 9.00 väliseksi ajaksi. Keskeytys koskee Kehä I:n länsipuolen ja Vanhan Turuntien pohjoispuolen välistä kaukolämpöverkkoaluetta Pohjois-Leppävaarassa. Alueen asukkaille on tiedotettu asiasta.

Keskeytys vaikuttaa kiinteistön lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden saantiin. Sillä ei kuitenkaan ole vaikutusta astian- ja pyykinpesukoneiden käyttöön, koska niissä on oma veden lämmitys. Lyhytaikainen käyttökeskeytys ei laske merkittävästi kiinteistön tai asunnon sisälämpötilaa.

Suunnitellut kaukolämmön keskeytykset näkyvät myös jakeluhäiriökartassa Fortumin verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.fi. Tiedustelut Fortumin vikailmoitusnumerosta: 0800 1 95011. Palvelu on maksuton ja avoinna ympäri vuorokauden.

Fortum Heat-divisioona  
Viestintä

Lisätietoja: Mika Haikala, kunnossapitoinsinööri, Fortum Heat-divisioona, puh. 040 168 1716.