Lehdistötiedote

Fortum avaa sähkönmyyntipisteitä tamperelaisiin kauppakeskuksiin

07 syyskuu 2011, 09:00

Fortum tarjoaa kuluttajille entistä henkilökohtaisempaa palvelua avaamalla sähkönmyyntipisteitä Tampereella. Uudet myyntipisteet sijaitsevat Lielahden ja Linnainmaan Citymarketien sekä Kauppakeskus Duon tiloissa.

Uusien myyntipisteiden avulla Fortum tarjoaa asiakkaille entistä henkilökohtaisempaa palvelua sähkösopimuksen valintaan ja energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

"Kuluttajien kiinnostus energia-asioihin kasvaa jatkuvasti. Siksi haluamme aktiivisesti tarjota henkilökohtaista neuvontaa ja olla siellä, missä ihmiset liikkuvat, jotta kynnys kontaktiin on mahdollisimman matala", sanoo myyntijohtaja Jukka Toivonen Fortumilta.
Tampere on Oulun jälkeen toinen kaupunki, jossa Fortum avaa uuden konseptin mukaisia myyntipisteitä. Myyntipisteiden päivittäisestä toiminnasta Tampereella ja Oulussa vastaa myynnin asiantuntijayritys Celectus Oy.

"Asiakaspalaute on selkeästi osoittanut, että sähkön kilpailutus kiinnostaa kuluttajia, mutta eri tuotteista ja sähkösopimusvaihtoehdoista tarvitaan lisää tietoa ja neuvontaa. Uusissa myyntipisteissä asiakkaat voivat keskustella sähkösopimuksiin liittyvistä yksityiskohdista, sopimusvaihtoehdoista ja energiansäästömahdollisuuksista paremmin", sanoo Jari Hakulinen Celectukselta.

Syksyn aikana pisteisiin tulevat myyntiin myös näppärät, kodin sähkönkulutuksen seurantaa helpottavat kulutusnäytöt. Pienikokoisen näyttölaitteen avulla kuluttaja voi seurata kotinsa sähkönkulutusta reaaliajassa ja nähdä heti tekemiensä energiansäästötoimenpiteiden vaikutuksen sähkönkulutukseen.

Fortum Electricity Solutions and Distribution -divisioona
Viestintä


Lisätietoa:
Jukka Toivonen, myyntijohtaja, Fortum, puh. 010 453 6729
Jari Hakulinen, varatoimitusjohtaja, Celectus Oy, puh. 0400 928 987