Pörssitiedote

Kutsu: tiedotustilaisuus Fortumin Järvenpään Ristinummen lämpölaitoksella

14 kesäkuu 2011, 14:48

Fortum järjestää tiedotustilaisuuden Järvenpäässä Ristinummen lämpölaitoksella keskiviikkona 15.6. klo 13. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Järvenpäähän tehtävästä mittavasta investoinnista. Paikalla on Fortumin Heat-divisioonan Suomen maajohtaja Jouni Haikarainen ja myyntijohtaja Kristian Rehnström.

Fortum järjestää tiedotustilaisuuden Järvenpäässä Ristinummen lämpölaitoksella keskiviikkona 15.6. klo 13. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Järvenpäähän tehtävästä mittavasta investoinnista. Paikalla on Fortumin Heat-divisioonan Suomen maajohtaja Jouni Haikarainen ja myyntijohtaja Kristian Rehnström.

Tilaisuus pidetään Fortumin Ristinummen lämpölaitoksen tiloissa. Voimalaitos sijaitsee Järvenpään eteläisen liittymän läheisyydessä Lahden moottoritien varrella, osoitteessa Pohjoisväylä 27, Järvenpää.

Fortum, Heat-divisioona
Viestintä

Lisätietoja: Jouni Haikarainen, puh 040 709 5690
Kristian Rehnström, puh. 050 453 4271