Lehdistötiedote

Joanna Hofman ja Helena Aatinen nimitetty Fortum-konsernin Yhteiskuntasuhteet ja kestävä kehitys -esikuntatoimintoon

31 toukokuu 2011, 11:22

Joanna Hofman on nimitetty johtajaksi konsernin yhteiskuntasuhteisiin nimikkeellä Vice President, Corporate Relations & International Affairs. Tehtävä on uusi ja hän aloittaa siinä 6.6.2011. Hofman on koulutukseltaan filosofian maisteri (MA, International Relations with emphasis on Russian affairs) Varsovan yliopistosta. Ennen Fortumiin siirtymistään Hofman on toiminut Puolan suurlähettiläänä Suomessa vuosina 2007-2011, neuvonantajana Puolan suurlähetystössä Washingtonissa 2005-2007 ja sitä ennen Puolan ulkoministeriön johto- ja asiantuntijatehtävissä Varsovassa.

KTM Helena Aatinen on nimitetty johtajaksi konserniviestintään nimikkeellä Vice President, Corporate Communications 1.8.2011 alkaen. Tehtävässään hän vastaa Fortumin talousviestinnästä syyskuun puolivälistä lähtien. Aatinen siirtyy Fortumiin Metsäteollisuus ry:n viestintäjohtajan paikalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2005 alkaen. Tätä ennen Aatinen on työskennellyt Metso Oyj:ssä useissa eri viestintätehtävissä vuodesta 1997 ja konsernin viestintäjohtajana 2002–2005.

Hofman ja Aatinen raportoivat Anne Brunilalle, Executive Vice President, Corporate Relations and Sustainability.

Fortum Oyj
Konserniviestintä

Lisätietoja:
Anne Brunila, Executive Vice President, Corporate Relations and Sustainability,
puh. 010 4520970