Lehdistötiedote

Fortumin Jouni Kerosesta Energiasektorin Vuoden Vaikuttaja

14 huhtikuu 2011, 12:13

Fortumin Jouni Keronen, Vice President, Innovation Development and Partnering, valittiin Energiasektorin Vuoden Vaikuttajaksi keskiviikkona 13.4.2011. Valinnan perusteena olivat muun muassa Kerosen visionäärisyys ja tapa viedä asioita tehokkaasti eteenpäin. Lisäksi valintaan vaikuttivat Fortumin hiilidioksidivapaaseen sähköntuotantoon perustuva strategia sekä yhtiön rohkea toimiminen Venäjän markkinoilla.

Vuoden Vaikuttaja -valinnan tekivät Suomen suurimpien energia-alan yritysten päättäjät, jotka kokoontuivat Management Eventsin järjestämään vuotuiseen ylemmän johdon kutsuvierastilaisuuteen, VaikuttajaForum Energia -tilaisuuteen Vanajanlinnaan. Tänä vuonna 12.–13.4.2011 pidettyyn tapahtumaan osallistui yli 80 toimialan päättäjää, jotka kohtasivat kuulumisten vaihtamisen, puheenvuorojen, verkostoitumisen sekä eri yhteistyökumppaneiden tapaamisen merkeissä.

Lisätietoja:
Jouni Keronen, Vice President, Innovation Development and Partnering, Fortum, p. 050 453 4881
Heidi Weichert, projektipäällikkö, Management Events, p. 040 868 1689, heidi [piste] weichert [ät] managementevents [piste] com

VaikuttajaForum Energia: www.managementevents.fi/IndustryForum/energy/