Pörssitiedote

Kutsu: Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä avaa Sellon sähköautojen latauspisteet 17.3. klo 11

14 maaliskuu 2011, 14:58

Fortum Oyj Lehdistötiedote 14.3.2011

Fortum Oyj
Lehdistötiedote
14.3.2011


Fortumin Ympäristöpäivää vietetään torstaina 17.3. katutason Sellonaukiolla. Ympäristöpäivän aikana Fortumin asiantuntijat ovat paikalla kertomassa mitä Fortum tekee puhtaamman kaupungin puolesta Espoossa.

Kauppakeskus Sello on pyrkinyt kaikessa toiminnassaan ekologisuuteen aivan kiinteistön avaamisesta alkaen. Nyt Sello on investoinut neljään sähköautojen latauspisteeseen, jotka sijaitsevat kauppakeskuksen parkkihallissa ja on tarkoitettu hybridi- ja sähköautojen lataamiseen. Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä tulee avaamaan neljä uuttaa sähköautojen latauspistettä Selloon klo 11.00. Mäkelä saapuu paikalle Think City -sähköautollaan, joka on myös hänen virka-autonsa.

Tilaisuus alkaa Sellonaukiolla klo 11.00 lyhyillä puheenvuoroilla:

- Ympäristötyö Sellossa - Matti Karlsson, toimitusjohtaja, kauppakeskus Sello
- Sähköautoilu Espoossa - Jukka Mäkelä, Espoon kaupunginjohtaja
- Fortum sähköautoilun mahdollistajana - Juha Matikainen, tutkimus- ja kehityspäällikkö, Fortum

Puheenvuorojen jälkeen siirrytään Sellonaukiolta Suutarinaulan kautta kauppakeskuksen paikoitushalliin, jossa kaupunginjohtaja lataa sähköautonsa latauspisteessä, ja Fortumin tutkimus- ja kehityspäällikkö Juha Matikainen opastaa latauspisteen käytössä. Kuvaus- ja haastattelumahdollisuus.

Fortum Oyj
viestintä

Lisätietoja:
Elina Kokko, viestintäpäällikkö, p. 040 733 9493

Fortum
Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle ja Itämeren alueelle. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös kilpaillut energiamarkkinat nopeasti kasvavissa Euroopan ja Aasian talouksissa. Vuonna 2010 Fortumin liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lisätietoja: www.fortum.fi