Lehdistötiedote

Fortumin Urakoitsijapäivät käynnistyvät

17 maaliskuu 2011, 09:14

Fortum käynnistää tänään Espoossa vuosittaisen Urakoitsijapäivät-tapahtuman, joka on suunnattu Fortumin jakelualueella toimiville sähköurakoitsijoille ja -suunnittelijoille. Tilaisuuksia järjestetään maalis-huhtikuun aikana yhteensä kuusi, ja niissä käsitellään laajasti sähköurakoitsijoille tärkeitä aiheita. Luvassa ajankohtainen tietopaketti sähköurakoitsijoille viidellä paikkakunnalla


Monet vuoden 2011 koulutuspäivien keskeisistä aiheista liittyvät energiatehokkuuteen ja ilmastokysymyksiin. Lämpöpumppujen liittäminen sekä niiden vaikutukset sähköverkkoon ovat ajankohtaisia teemoja. Kasvavan kiinnostuksen kohteena olevaa pientuotantoa käsitellään omassa osuudessaan. Tavoitteena on selkiyttää esimerkiksi aurinkopaneelien tai tuulivoiman liittämistä sähköverkkoon kotitalouksissa tai pienyrityksissä.

Luennoitsijoina Urakoitsijapäivät-tapahtumassa toimii Fortumin omien asiantuntijoiden lisäksi Tampereen teknillisen yliopiston tutkijoita sekä Sähköinfon edustajia.

"Sähköurakoitsijat ovat meille erittäin tärkeä sidosryhmä. Kun yhteistyömme toimii hyvin, myös asiakas saa tilaamansa sähköasennukset ajallaan ja laadukkaasti", kertoo asiakkuusjohtaja Timo Jutila. "Urakoitsijapäivillä haluammekin paitsi jakaa ajankohtaista tietoa myös ylläpitää ja kehittää hyvää vuorovaikutussuhdetta paikallisiin sähköurakoitsijoihin. Kentältä saatu palaute on meille toimintamme kehittämisen kannalta ensiarvoisen tärkeää."

Urakoitsijapäivät järjestetään tänä vuonna viidellä paikkakunnalla: Espoossa, Turussa, Pudasjärvellä, Ikaalisissa ja Joensuussa. Tilaisuudet on suunnattu kaikille sähköurakoitsijoille ja -suunnittelijoille, jotka tekevät töitä Fortumin sähkönsiirron loppuasiakkaille. Tilaisuuksiin odotetaan yhteensä 600 - 700 osanottajaa, ja se on urakoitsijoille maksuton. 

Fortum Distribution
Viestintä

Lisätiedot:
Elina Lehtomäki, asiakaspalvelupäällikkö, Fortum, puh. 040 1395 558

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden – samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle ja Itämeren alueelle. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös kilpaillut energiamarkkinat nopeasti kasvavissa Euroopan ja Aasian talouksissa. Vuonna 2010 Fortumin liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa ja liikevoitto 1,7 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.
Lisätietoja: www.fortum.fi