Lehdistötiedote

Kutsu: paikallismediatapaaminen Fortumin Joensuun voimalaitoksella 29.11.

23 marraskuu 2010, 10:00

Fortum Power and Heat Oy
Lehdistötiedote
23.11.2010

Kutsu: paikallismediatapaaminen Fortumin Joensuun voimalaitoksella 29.11. Fortum järjestää paikallismediatapaamisen Joensuun voimalaitoksella maanantaina 29.11. klo 10-12. Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista Joensuun voimalaitosta koskettavista asioista Fortumin asiantuntijoiden kanssa. Paikalla ovat Heat-divisioonan Suomen maajohtaja Jouni Haikarainen sekä Joensuun voimalaitospäällikkö Timo Partanen. Tilaisuudessa tarjoillaan lounas, ja halukkailla on mahdollisuus osallistua opastetulle laitoskierrokselle tilaisuuden päätteeksi. Fortum, Heat-divisioona viestintä Lisätietoja ja ilmoittautumiset perjantaihin 26.11. mennessä: Elina Kokko, puh. 040 733 9493 tai elina [piste] kokko [ät] fortum [piste] com Fortum Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden - samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä voimalaitosten käyttö ja kunnossapito. Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle ja Itämeren alueelle. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös kilpaillut energiamarkkinat nopeasti kasvavissa Euroopan ja Aasian talouksissa. Vuonna 2009 Fortumin liikevaihto oli 5,4 miljardia euroa ja liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 11 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.fortum.fi