Lehdistötiedote

KUTSU: Tiedotustilaisuus kansainvälisen sähköautohankkeen käynnistymisestä

03 kesäkuu 2010, 13:30

Fortum Oyj
Lehdistökutsu
3.6.2010

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen, jossa julkistetaan sähköautojen kehittämiseen ja sähköisen autoilun edistämiseen liittyvä kansainvälinen yhteistyöhanke maanantaina 7.6.2010 klo 11.30 WeeGee-talossa, Ahertajantie 5, Tapiolassa Espoossa. Tiedotustilaisuuden aluksi allekirjoitetaan puitesopimus Eco Urban Living -sähköautohankkeen käynnistämisestä Otaniemi-Keilaniemi-Tapiola -alueella Espoossa. Tiedotustilaisuudessa ovat paikalla Espoon kaupunginjohtaja Marketta Kokkonen, johtaja Timo Karttinen, Fortum, johtaja Vesa Luiro, Nokia, toimitusjohtaja Ilpo Korhonen, Valmet Automotive sekä hanketta koordinoivan Synocusin toimitusjohtaja Johan Wallin. WeeGee-talolla on myös esillä hankkeen sähköautoja. Tervetuloa tiedotustilaisuuteen! Fortum Oyj Konserniviestintä