Lehdistötiedote

Kaukolämmön jakelu keskeytyy väliaikaisesti korjaustoimenpiteiden takia Espoon Kivenlahdessa ja Saunalahdessa

22 joulukuu 2009, 11:00

Fortum Power and Heat Oy
Lehdistötiedote
22.12.2009

Kaukolämmön jakelu keskeytyy väliaikaisesti korjaustoimenpiteiden takia Espoon Kivenlahdessa ja Saunalahdessa Fortumin Espoon kaukolämpöverkossa on ilmennyt kaukolämpövuoto. Havaittua kaukolämpöverkon vuotokohtaa korjataan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Korjaustoimenpiteet vaativat kaukolämpöjakelun katkaisemisen väliaikaisesti Ala-Kivenlahden ja Saunalahden alueella. Kyseessä oleva alue käsittää kadut Merivalkamasta länteen sekä Saunalahden asuinalueen kokonaisuudessaan. Kaukolämpö katkaistaan tiistaina 22.12. klo 21. Korjaustoimenpiteet valmistuvat yön aikana ja kaukolämmön jakelu palautetaan alueelle keskiviikkoaamuun klo 6 mennessä. Pahoittelemme asukkaille lämmönjakelun keskeytyksestä aiheutuvaa haittaa. Fortum, Lämpö-divisioona Viestintä Lisätiedot Kosti Rautiainen, tuotantojohtaja, Fortum, Lämpö-divisioona, puh. 040 525 3959